İsısu İlkokulu

Vizyon: • Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; • Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; • Yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin en iyi Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulu olmaktır.

Misyon: • Yüce önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, • Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, • Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: E twinning "Bin Atadan Bir Çocuğa" projesinde Ulusal Kalite Etiketi ödülü almıştır. Okulumuz "Beyaz Bayrak" almıştır.

Saatler: 08:30/14:10
Isınma: Soba
Servis Bilgisi: Her gün köyden ilçeye giden köy servisi vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E twinning "Bin Atadan Bir Çocuğa" projesinde Ulusal Kalite Etiketi ödülü almıştır.

Telefon - 0474 413 60 05 (Pbx) 05419474452

WEB - https://isisuio.meb.k12.tr

Adres - Isısu Köyü

Yerleşim Yeri - Köy 80 haneli bir köy. Okul, cami ve bakkalı var.

Adres - Isısu Köyü

Ulaşım Köy servisi, taksi ve şahsi araçlarla sağlanıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 35 km, il merkezine 90 km uzaklıktadır.